Kdo smo?
Kje smo?
Kaj delamo?
Kako do izpita?
Prijava na tečaj
Avtošola Marko
Kratka anketa

Pri Avto šoli mi je najbolj pomembno?


Kakšen avto vozim
Odnos inštruktorja
Kvaliteta tečaja CPP
Cena


Aktualni rezultati

Rezultati prejšnjih anket

Do sedaj je odgovarjalo 1417 obiskovalcev

 

Kako do izpita?
Ste se kdaj spraševali, katere pogoje morate izpolnjevati, preden lahko pričnete z vožnjo v šoli vožnje? Vas zanima koliko časa velja zdravniško spričevalo?

Z željo, da bi vam olajšali priprave, smo vse koristne informacije zbrali na enem mestu. Preskusite lahko tudi naše teste za preverjanje znanja.

KAJ VSE MORAM OPRAVITI NA POTI DO VOZNIŠKEGA IZPITA?

Opraviti je potrebno TEČAJ CESTNO PROMETNIH PREDPISOV, ki ga v šoli vožnje Marko izvajamo na zanimiv, interaktiven način - prijavi se tukaj..


IZPIT IZ PRVE POMOČI (ima trajno veljavo) opravite na sedežu Rdečega križa.
Pri tem imate dve možnosti: opravljate lahko samo izpit ali pa se udeležite organiziranega tečaja. Tudi za ustrezno literaturo ni potrebno skrbeti, saj si jo lahko sposodite pri njih. Prijavite se lahko tudi preko e-pošte: nova-gorica.ozrk@ozrks.si.

Najbližji sedež RDEČEGA KRIŽA: ul. Tolminskih Puntarjev 8, NG; info na tel. št.: 05/338-49-02


ZDRAVNIŠKO SPRIČEVALO (veljavnost: 3 leta) pridobite po uspešno opravljenem pregledu, ki ga lahko opravite v zdravstvenih domovih v Sloveniji. Najbližja sta:

ZD Nova Gorica:

05/338-32-10

VID Kromberk:

05/330-26-66

Medicina dela Šempeter:

05/393-80-88


TEORETIČNI IZPIT oz. REPUBLIŠKE TESTE (veljavnost 3 leta). Prijavimo vas lahko mi, če pa to storite sami, se obrnite na upravno enoto v Novi Gorici (oddelek za vozniška dovoljenja), pod okrilje katere spada tudi izpitna komisija, ki bo preverjala vaše znanje.


Izuriti se je potrebno s PRAKTIČNO VOŽNJO. Z njo lahko pričnete takoj, ko ste uspešno zaključili teoretični izpit, prav tako morate že pridobiti zdravniško spričevalo.


PRAKTIČNI IZPIT oz. GLAVNO VOŽNJO. Na tej točki ste v bistvu že pravi voznik, to je potrebno le še dokazati.


VARNA VOŽNJA. V času, ko boste vozniki začetniki, je potrebno opraviti vadbo varne vožnje, ki jo v naši šoli vožnje redno organiziramo