Kdo smo?
Kje smo?
Kaj delamo?
Kako do izpita?
Prijava na tečaj
Avtošola Marko
Kratka anketa

Pri Avto šoli mi je najbolj pomembno?


Kakšen avto vozim
Odnos inštruktorja
Kvaliteta tečaja CPP
Cena


Aktualni rezultati

Rezultati prejšnjih anket

Do sedaj je odgovarjalo 1417 obiskovalcev

 

Kaj delamo?
Izbira šole vožnje je pomembna vsakemu kandidatu in razumljivo je, da kandidati pretehtajo vse storitve, ki jih šola vožnje nudi. Od vsega začetka se trudimo biti najboljši in nenehno izboljšujemo in izpopolnjujemo svoje storitve. Hitro se prilagajamo novim zakonskim zahtevam in željam kandidatov. Pomemben nam je vsak trenutek, ki ga kandidat prebije v naši družbi, zato smo skrbno načrtovali in izbrali:

TEČAJ CPP

Najmanj dvakrat na mesec organiziramo tečaj CPP, kjer je sicer pusta teorija prikazana na popolnoma nov način.

Zagotavljamo vam, da že dolgo niste bili na tako zanimivih predavanjih. Prav vsa področja teorije (od prometnih znakov do križišč) so podprta z multimedijskim projektom, ki temelji na fotografijah in videoposnetkih prometnih situacij iz Nove Gorice in okolice. Skupno več kot 150 fotografij in 100 videoposnetkov tečaj popestri, predvsem pa je razumevanje teorije veliko lažje, saj je predstavljeno z znanimi situacijami. Kvaliteta tečaja nam je zelo pomembna, saj dokazano zelo veliko vpliva na kasnejšo uspešnost kandidatov, tako pri opravljanju teoretičnega preizkusa (saj si kandidati zaradi zanimivega podajanja snovi, teorijo zapomnijo za več časa) kot tudi praktičnega izpita (učitelj vožnje se lahko posveti samo vožnji, ker kandidatu ni potrebno ponovno razlagati teorije. To pa bistveno prispeva k končnemu številu praktičnih ur vožnje). Šola vožnje Marko se lahko pohvali z zelo dobro uspešnostjo pri izpitih, kljub nizkemu številu opravljenih ur vožnje.

Trak

UČITELJI VOŽNJE

Pri praktični vožnji sledimo cilju, da iz kandidatov ustvarimo dobre in odgovorne voznike. Zato v naši šoli vožnje poučujejo samo najboljši učitelji vožnje, ki jih veseli delo z mladimi. Prav tako pomembno pa nam je, da se med celotnim usposabljanjem za voznike, v naši šoli vožnje kandidati dobro počutijo.